Verticale Platenzaagmachines

Hieronder ziet u de nieuwe verticale platenzaagmachines die wij kunnen leveren:SCM Verticale Platenzaagmachine  -  Verticut


Klik op deze link voor meer informatie.


Harwi Verticale Platenzaagmachine - Piranha

Piranha 1250 / 1550

De Piranha is een verticale platenzaagmachine met een zaaghoogte van 1250 - 1550 mm en een zaaglengte van 2500 - 3300 mm. Verlengde uitvoeringen zijn mogelijk.

De standaard zaagdiepte is 55 mm. Variabele zaagdieptes van 80 of 100 mm zijn ook mogelijk. De zaagunit is eenvoudig te verstellen van verticaal - naar horizontaal zagen en vice versa.

Uitgevoerd met een blokkeersysteem tegen het verticaal inzagen van de kunststof strips.

Klik op deze link voor meer informatie.


Harwi Verticale Platenzaagmachine - Orca

Orca 1550 / 1850 / 2150

De Orca is een verticale platenzaagmachine met een zaaghoogte van 1550 mm - 2150 mm en een zaaglengte van 2500 -4300 mm. Verlengde uitvoeringen zijn mogelijk.

De standaard zaagdiepte is 55 mm. De zaagunit is eenvoudig te verstellen van verticaal - naar horizontaal en vice versa.

Uitgevoerd met een blokkeersysteem tegen het verticaal inzagen van de kunststof strips.

Klik op deze link voor meer informatie.


Harwi Verticale Platenzaagmachine - Orca matic

Harwi produceert ook verticale platenzagen waarmee automatisch horizontaal en verticaal gezaagd kan worden.

De Orca matic is een verticale platenzaagmachine met een zaaghoogte van 1550 - 2150 mm en een zaaglengte van 3200 - 4300 mm.  De zaagdiepte is 55 mm.

Klik op deze link voor meer informatie.


 

HARWI Verticale Platenzaagmachine  - Ultra

 

  • De machine met perfecte afzuigmogelijkheid
  • Zaaghoogte 1550 / 1850 / 2150 mm.KOOLKUT Verticale Platenzaagmachine

Deze machine wordt volledig gedemonteerd aangeleverd en ter plekke opgebouwd.  Is dus uitermate geschikt in situaties waarin een complete machine niet binnen gebracht kan worden vanwege de afmetingen.

De machine is minder stabiel dan een machine uit één stuk.  Ook prijstechnisch is het niet gunstig.  Wij adviseren deze dan ook alleen wanneer gedemonteerd aangeleverd moet worden.

Leverbaar in diverse afmetingen.
Er wordt gewerkt met een standaard Festool handzaagmachine. Dit heeft als voordeel dat er ook onder een hoek gezaagd kan worden en met een simpel extra toebehoren kan een plaat zelfs overhoeks worden gezaagd.

E-mailen
Bellen
Map
Info