Gebruikte Houtbewerkingsmachines

Wij hebben een regelmatig wisselende voorraad gebruikte houtbewerkingsmachines. Deze voorraad wordt steeds aangevuld via inruil, en via inkoop van machines uit bedrijfsbeëindigingen, faillissementen, enzovoort.

Na binnenkomst selecteren wij de machines. Een gedeelte is nog vrij jong en in technisch goede staat. Deze machines worden in onze handelsvoorraad opgenomen. Een geïnteresseerde klant kan zelf kiezen uit drie manieren van aankoop, namelijk:

 1. Gereviseerd:
  In dat geval wordt de machine door ons compleet nagekeken en alle onderdelen, zoals lagers en snaren, worden vervangen. Andere onderdelen worden bij twijfel over deugdelijkheid ook vervangen. Eventueel kan de machine nieuw in de verf worden gezet.
  U heeft bij een dergelijke aankoop een garantietermijn van één jaar na aflevering.
 2. Technisch in orde:
  De machine wordt door ons compleet nagelopen en alle onderdelen waarover twijfel bestaat inzake deugdelijkheid worden vervangen.
  U heeft ook bij deze manier van aankoop een garantietermijn van éé jaar na aflevering.
 3. In staat als aanwezig:
  U heeft de mogelijkheid om de machine zelf te inspecteren en als u vindt dat de machine aan uw eisen voldoet, dan neemt u deze af  'in staat als aanwezig'.  Dit scheelt natuurlijk in de aankoopprijs, maar u heeft dan uiteraard ook geen garantie.

ARBO Wetgeving:
Bij de eerste twee opties heeft u de mogelijkheid om aan te geven of de machine moet voldoen aan de huidige ARBO wetgeving. Wettelijk bent u hiertoe  -vooral als u werkt met personeel-  verplicht, maar u bent hiervoor zelf verantwoordelijk, dus bepaalt u of u dit wel of niet laat uitvoeren. Wel zullen wij u altijd wijzen op die verplichting.

Daarnaast zijn er machines, die wij op basis van leeftijd of technische staat afkeuren voor gebruik in de werkplaats van onze klanten. Deze machines worden verzameld en verkocht aan opkopers voor de export.

Onze voorraad gebruikte machines wisselt regelmatig en het kan dus zijn, dat niet alle machines zijn opgenomen, die wij voorradig hebben. Het loont dus de moeite om even te informeren als de machine die u zoekt niet vermeld staat.


E-mailen
Bellen
Map
Info