Onderhoud Houtbewerkingsmachines

Een houtbewerkingsmachine gaat altijd kapot op het moment dat er een stapel hout voor ligt, die eigenlijk vandaag nog verwerkt moet worden. Daarom hebben wij een aantal monteurs in dienst, die zorgen dat uw machine zo snel mogelijk weer doet waarvoor u deze heeft gekocht. 

Beter is het natuurlijk, dat u die storing helemaal niet krijgt. Daamom adviseren  wij u om uw machinepark regelmatig een onderhoudsbeurt te laten geven.

In de meeste gevallen is een onderhoudsbeurt een keer per jaar voldoende. De monteur loopt alle machines na en smeert de verstellingen, zodat alles weer soepel werkt. Ook adviseert hij u inzake eventueel noodzakelijke reparaties, zoals het vervangen van lagers enzovoort.

Sommige klanten willen dit proces in eigen hand houden en geven zelf aan wanneer wij onderhoud moeten uitvoeren, maar steeds meer van onze klanten kiezen voor een onderhoudscontract. Wij nemen dan een keer per jaar contact met u op -in de maand waarin het onderhoud vorig jaar heeft plaatsgevonden- en maken een nieuwe afspraak. Op die manier is de kans klein dat u een storing krijgt op het moment dat dit u slecht uitkomt.

E-mailen
Bellen
Map
Info